Producent och Programledare

Found It! Podcast
Till en början var huvudinriktningen geocaching, men på senare år har den utvecklats till en podcast där det är äventyr som står i centrum.

Podcastens budskap är att be människor ta hand om sin hälsa och vara utomhus och röra på sig för att hålla sig friska och krya.

www.founditpodcast.se

Programledare & Producent

Skräckfilmcirkeln Podcast sprider kunskap och ger er en djupdykning i skräckens värld, både de klassiska och moderna filmerna ger lyssnare fakta och nyanserade recensioner som förhoppningsvis fördjupar förståelse av skräckfilmerna.
För att ytterligare berika våra diskussioner, bjuder vi med jämna mellanrum in gäster, experter och passionerade entusiaster som kastar nytt ljus över skräckgenren. Så gör dig redo att utforska skräckens dunkla domäner med oss på Skräckfilmcirkeln – där spänning och skräck blir en konstform att njuta av.

Skräckfilmcirkeln är ursprungligen en studiecirkel på ABF i Eskilstuna, startad av Fredrik Rosengren, sedan år 2014 och har en unik uppbyggnad som vill utveckla sättet vi upplever skräck på. Inför varje film genomförs en föreläsning som lyfter fram teman passande filmernas innehåll, historia och kontexter. Varje detalj i filmen diskuteras av engagerade deltagare, och mer än hundra filmer har hittills avhandlats.

www.skrackfilmcirkeln.com

Programledare & Ljudmix

Geosnack är en podcast som utforskar världen inom Geocaching genom en livestream en gång i månaden och podcasts som publiceras på bland annat Spotify.
www.geosnack.se